HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Mencari avatar pilihan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mytafa
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 136
Age : 32
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Mencari avatar pilihan?   Sun Dec 14, 2008 3:35 pm

Khas pd korang yg selalu mencarik avatar tuk ym ker, forum ker tau tuk koleksi, ni salah satu alternatif website tuk korang pilih avatar. Kat situ korang pilih la ape saja avatar ikut kategori, anime ke, music ker, logo ker, games ker.....dll.

Caranya mudah untuk di download, click kat link yg aku berikan & korang pilih la mana2 jenis / type avatar yg korang inginkan dan Save Image as (clik mouse kanan) dan save lah kat mana2 folder computer korang, dah selesai...tu jer.

ni website yg dimaksudkan:
http://www.avatarist.com

Selamat Mencuba ~ AD Student afro
Back to top Go down
View user profile http://www.geocities.com/tengkuahmad_fakruladli/index.htm
 
Mencari avatar pilihan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: PENGENALAN :: Cadangan & Idea Baru-
Jump to: