HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
missermasarimas
Ahli Terawal
Ahli Terawal
avatar

Number of posts : 10
Age : 34
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Fri Dec 12, 2008 10:54 pm

Very Happy semetelaah tuan tanah dah bg alien <-- lampu hijau... tuk mngkonker dia yer forum nie..
aku nak gaklah buat topik nie pulak... x salah kan tuan tanah... bounce


firstly nak tanyer.. korg dh pikir ker nak amik major korg aper?
dan sebab aper korg pilih major yg itu...
setahu aku.ader tiga.. corporat, advert and web.. (Klu x silap akulah) then mana satu korg pilih nnti Shocked


klu aku lak.. aku teramat minat advert... lgipun aku dh ader xperience dlm bidang tu..tp xthulah..
belum cube belum tahu..
so korang cm ner...



p:s : cat sowi tuan tanah konker forum jap.. afro
Back to top Go down
View user profile
Admin
Pengendali
avatar

Number of posts : 38
Age : 32
Location : Malaysia
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Fri Dec 12, 2008 11:02 pm

missermasarimas wrote:
Very Happy semetelaah tuan tanah dah bg alien <-- lampu hijau... tuk mngkonker dia yer forum nie..
aku nak gaklah buat topik nie pulak... x salah kan tuan tanah... bounce


firstly nak tanyer.. korg dh pikir ker nak amik major korg aper?
dan sebab aper korg pilih major yg itu...
setahu aku.ader tiga.. corporat, advert and web.. (Klu x silap akulah) then mana satu korg pilih nnti Shocked


klu aku lak.. aku teramat minat advert... lgipun aku dh ader xperience dlm bidang tu..tp xthulah..
belum cube belum tahu..
so korang cm ner...



p:s : cat sowi tuan tanah konker forum jap.. afro

hmm..bkn ilustration pun ader ka? ker termasuk kategori salah satu tue...

aku lg suke multimedia, x kisahlah web ker, interface ker... cd rom ker...asalkan based on multimedia la..

Suspect Suspect
tp depend la, xpun aku amik ilustration la kalu best, tp kalu leh aku nk kombine (bapak gler kose..) affraid

apepun, aku lg prefer multimedia.... hikhik
Back to top Go down
View user profile http://mytafa.forumotions.net
missermasarimas
Ahli Terawal
Ahli Terawal
avatar

Number of posts : 10
Age : 34
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Fri Dec 12, 2008 11:11 pm

yolah ko dh mmg terror wat web.. aku nie wat web karang hancus.. tp nk gak gerakkn hti ni pelajri buat web or interface tu.. tu satu smpingn lain..
pape pun yg dipilih pastikan berjaya..
setahu aku ader tiga jer fak.. xthu lak illustration ader.. mgkn termasuk dlm advert kot.. xthulah.. kiter dgrlah jelah ceramah dr pnsyarah karang.. huhuhuhu pirat


tahu fak mmg suker gile kose Evil or Very Mad papepun ko dh mmg terror dlm kedua3 bidang tu....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Pengendali
avatar

Number of posts : 38
Age : 32
Location : Malaysia
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Fri Dec 12, 2008 11:13 pm

uik?? aku lak gler kose affraid
mana ader...wakakakaka...

Suspect

aku rasa ader la ilustration...senior2 dok ckp

korg g x degree show ari tu..
ader kan???

Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mytafa.forumotions.net
missermasarimas
Ahli Terawal
Ahli Terawal
avatar

Number of posts : 10
Age : 34
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Fri Dec 12, 2008 11:29 pm

Admin wrote:
uik?? aku lak gler kose affraid
mana ader...wakakakaka...

Suspect

aku rasa ader la ilustration...senior2 dok ckp

korg g x degree show ari tu..
ader kan???

Very Happy



x gi pun.. xder mmbr yg sudi ajak.. Crying or Very sad
yeker
so ader 4 lak ek
dia br tmabh lah tu.. kan pn nik suker illustration...
kwn3 aku yang dh hbs dulu..dia kata ader 3 jerk lol!
Back to top Go down
View user profile
mytafa
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 136
Age : 32
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Fri Dec 12, 2008 11:50 pm

aku rasa mmg ader la ilustration....hahaha
kompirm What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.geocities.com/tengkuahmad_fakruladli/index.htm
mytafa
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 136
Age : 32
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Sat Dec 13, 2008 1:06 am

aku pindahkan ke categori AD, yer...
Back to top Go down
View user profile http://www.geocities.com/tengkuahmad_fakruladli/index.htm
Admin
Pengendali
avatar

Number of posts : 38
Age : 32
Location : Malaysia
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Sun Dec 14, 2008 2:42 am

memperkenalkan smiles baru... AD Student
leh carik kat smiles yg kat tepi tu..k
Back to top Go down
View user profile http://mytafa.forumotions.net
kurt
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 17
Location : sebang island
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Sun Dec 14, 2008 7:31 pm

adoi da ade smile AD Student lak ye...hehe ketif la admin neh..haha..kalo korang da amik illus, advert n web, aku nak amek ape?erm, terpakselah aku gi ke engineering..haha leh ke ek?FYI, F.S.S.R akan menambah lagi 3 jabatan baru, tak tau lagi bile, yg pasti ade 3, iaitu visual fineart (ye kot, x ingat sangat), animation, lagi satu pe tah..ni pon aku tau coz aku dgr sendiri dr mulut timb dekan fssr Basketball mase meeting kat galeri..papehal pon..chill AD Student AD Student AD Student
Back to top Go down
View user profile
mytafa
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 136
Age : 32
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Sun Dec 14, 2008 7:37 pm

Cool Cool animation mmg ader...aku pun dgr...
ntah la, xtau ader bp major sebenarnyer leh pilih ni... Suspect cyclops
Back to top Go down
View user profile http://www.geocities.com/tengkuahmad_fakruladli/index.htm
missermasarimas
Ahli Terawal
Ahli Terawal
avatar

Number of posts : 10
Age : 34
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: hmmmmm   Mon Dec 15, 2008 10:56 pm

kurt wrote:
adoi da ade smile AD Student lak ye...hehe ketif la admin neh..haha..kalo korang da amik illus, advert n web, aku nak amek ape?erm, terpakselah aku gi ke engineering..haha leh ke ek?FYI, F.S.S.R akan menambah lagi 3 jabatan baru, tak tau lagi bile, yg pasti ade 3, iaitu visual fineart (ye kot, x ingat sangat), animation, lagi satu pe tah..ni pon aku tau coz aku dgr sendiri dr mulut timb dekan fssr Basketball mase meeting kat galeri..papehal pon..chill AD Student AD Student AD Student




kurt lew ker bwk engineering.. huhuhu.. yeker kurt.. segera aku tuko courses.. hahahha cherry ... patutlah.. itm tambh bgunan kat blkg FSSR tu... skrg nie contractor tgh wat.. mgkn betul per yg kurt curik2 dgr tu.. lol!
huhuhu... klu cm tu mkin meriah lak FSSR kiter ekk...
Back to top Go down
View user profile
hafiz
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 12
Age : 30
Location : JB
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: saje Kacau Bahagian nie   Mon Dec 15, 2008 11:20 pm

oooooo...kurt memang *** hahaha..


p/s:admin gurau2 je...huhu.

Anything u want to know about software pm me k...
Back to top Go down
View user profile
kurt
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 17
Location : sebang island
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Thu Dec 18, 2008 1:14 am

hafiz wrote:
oooooo...kurt memang *** hahaha..


p/s:admin gurau2 je...huhu.

Anything u want to know about software pm me k...

haha padan muke ko..

betol ke aku cakap? hehe..memang betol pon
Back to top Go down
View user profile
mytafa
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 136
Age : 32
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   Thu Dec 18, 2008 2:51 pm

uik...cakap pe ni ek??
Suspect Suspect
Back to top Go down
View user profile http://www.geocities.com/tengkuahmad_fakruladli/index.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)   

Back to top Go down
 
Khas tuk budak2 Ad... (yang nak masuk sem 5 akan dtg)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: DUNIA SENI :: Art & Design Universiti Teknologi MARA-
Jump to: