HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Tahun 2009 datang.. thun 2008 akan meninggalkan kiter dn kepada budak Ad sem baru nak bermula dh.. huhuhuhu..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
missermasarimas
Ahli Terawal
Ahli Terawal
avatar

Number of posts : 10
Age : 34
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Tahun 2009 datang.. thun 2008 akan meninggalkan kiter dn kepada budak Ad sem baru nak bermula dh.. huhuhuhu..   Sun Dec 28, 2008 7:34 pm

Asskum hye kwn2..semua..

AD Student result dah dapt.. ader naik ader yg turun..so erma nak wish tahniah lah pd korg semua..yg ptg cm ayat pn ely dlm blog dia " yg penting xder repeat sudaaa" hahahahhaha..tul gak kan.. at least syukurlah dgn aper yg sudah termaktub kat Cool slip result tu kan.

Okies... minggu hadapan bermula sem baru dn juga thun baru...2009..pejam celik pejam celik dah nak berakhir thun 2008..pelbagai kisah suka duka kiter lalui..sejak kiter sama2 masuk sem 03 di awl thun dahulu.. cheers..ader yg gado <-- stmnnt nie tuk fak.. ader yg bertunang, ader yg putus cinta...ader yg br nak kenal cinta.. mcm2 lah kan..

So untuk tahun hadapan harap kiter semua.. masih mnjdi insan yg sama... our friendship mase kekal sama..and ape jua yg kiter buat dan rancang tuk thun hdpn akan berjaya..
amin..chow..dulu rase mcm pjg sgt lak tulis.. nnti tuan rumah marah.. flower
Back to top Go down
View user profile
mytafa
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 136
Age : 32
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Tahun 2009 datang.. thun 2008 akan meninggalkan kiter dn kepada budak Ad sem baru nak bermula dh.. huhuhuhu..   Sun Dec 28, 2008 9:42 pm

tuan rumah?? sape?? afro afro

tuan rumah tuk thread nie,,, missermasarimas....

tuan tanah lak org len... Suspect Suspect :)pingu4 :)pingu4
Back to top Go down
View user profile http://www.geocities.com/tengkuahmad_fakruladli/index.htm
missermasarimas
Ahli Terawal
Ahli Terawal
avatar

Number of posts : 10
Age : 34
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: lain ek fak   Tue Dec 30, 2008 12:27 pm

mytafa wrote:
tuan rumah?? sape?? afro afro

tuan rumah tuk thread nie,,, missermasarimas....

tuan tanah lak org len... Suspect Suspect :)pingu4 :)pingu4



x sama ek.. huhuhuhuuhu afro
korg gi mkn2 x ajak org....
Back to top Go down
View user profile
mytafa
Kumpulan MOD
Kumpulan MOD
avatar

Number of posts : 136
Age : 32
Location : Shah Alam
Registration date : 12/12/2008

PostSubject: Re: Tahun 2009 datang.. thun 2008 akan meninggalkan kiter dn kepada budak Ad sem baru nak bermula dh.. huhuhuhu..   Tue Dec 30, 2008 1:12 pm

hoho...ape lak x ajk...
dh ajak kot... Cool Cool Cool
Back to top Go down
View user profile http://www.geocities.com/tengkuahmad_fakruladli/index.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Tahun 2009 datang.. thun 2008 akan meninggalkan kiter dn kepada budak Ad sem baru nak bermula dh.. huhuhuhu..   

Back to top Go down
 
Tahun 2009 datang.. thun 2008 akan meninggalkan kiter dn kepada budak Ad sem baru nak bermula dh.. huhuhuhu..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: DUNIA SENI :: Art & Design Universiti Teknologi MARA-
Jump to: